Mijn kredietkaart is vervallen ?

We raden je aan om zo snel mogelijk je nieuwe kredietkaart te koppelen aan je Bolides account zodat je zonder problemen gebruik kan blijven maken van de Bolides wagens.

Indien je pas na je rit opmerkt dat je kredietkaart vervallen is, vormt dit geen probleem. We sturen je éénmalig een verzoek tot betaling via een klassieke overschrijving.  De daaropvolgende verzoeken gaan wel gepaard met een administratieve kost van 15 euro. M.a.w. voor alle ritten die je nadien maakt waar we een verzoek tot betaling via overschrijving moeten sturen, wordt een administratieve toeslag van 15 euro aangerekend.

Het koppelen van je nieuwe kredietkaart doe je op de volgende wijze:

Log-in op "http://app.bolides.be" en klik door naar "mijn gegevens".

In het tabblad "kredietkaart" klik je op "nieuwe kaart" en doorloop je de betalingsprocedure.

Je nieuwe kredietkaart is succesvol gekoppeld !