Je kredietkaart koppelen aan je account

Dit is de laatste stap in je registratie op het Bolides netwerk. Zodra je deze stap voltooid krijg je ook automatisch toegang tot de Bolides app (Hoe werkt de app ?)

1. Log-in op app.bolides.be (rechts bovenaan "Check-in")
2. je ziet nu volgende melding op je scherm:

3. Kies eerst een pincode, je pincode bestaat uit 4cijfers, druk bewaren, je pincode is opgeslagen
4. Volg de link "1€ wordt omgezet in 1€ rijkrediet"
- doorloop het "Ogone betalingsformulier"
5. Je kredietkaart is gekoppeld aan je account !

Welkom op het Bolides netwerk. Je tankkaart zal nu ook aangevraagd worden en opgestuurd worden naar je privé adres. Let op dit kan tot maximaal 14dagen duren.