Wanneer hebben wij graag dat je ons belt?

Als je ziet dat er iets mis is. Jij woont waar de bolides staan, dus als je iets opmerkt, zoals een parkeerverbod wegens werken en de auto moet verplaatst worden, schade die je opvalt of een bolide is ontzettend vuil, dan weten wij dat graag. Ook als je er niet mee rijdt maar gewoon voorbij fietst en het ziet. Alvast bedankt.

Klantendienst 03 369 43 30

De Bolides klantendienst is elke werkdag beschikbaar van 9u tot 17u. 's Nachts en tijdens het weekend kan je via de app terecht voor noodgevallen bij Dockx service team, de verzekering en onze ICT verantwoordelijke. De app leidt je in het ‘help’scherm naar het juiste nummer.