Wat als er zich een probleem voordoet met de app?

Een probleem met de app kan aan verschillende dingen liggen: de internetconnectie, de bluetoothverbinding met de wagen, of een bug die wij nog niet hebben ontdekt.

Om de eerste twee oorzaken uit te sluiten, vragen wij je om bij een foutmelding eerst de app helemaal af te sluiten (bij Android-toestellen moet je dit ook doen via de home-toets, even indrukken en de Bolides-app horizontaal wegvegen).

Begin opnieuw en meestal lukt het dan wel. Geef ook elk scherm de tijd om volledig te laden (hou het ronde update klokje bovenaan in het oog, pas als dat weg is, ga je naar het volgende scherm).

Is het nog niet oké, bel ons dan! Dat doe je via de helptoets in de app of op het nummer 03 369 43 30