Werkt de app ook zonder internet connectie?

Ja, de app werkt beperkt zonder internet.

Belangrijk om te weten is dat jouw reservatie die je hebt gemaakt enkel aangepast worden als je beschikt over een internetconnectie. Aangezien je enkel met een dataconnectie op onze server de wijzigingen kan doorgeven en de beschikbaarheid kan controleren.

Zonder data (voorbeeld ondergrondse parkeergarage) kan je enkel de bolide openen en sluiten. Voor aanpassingen van jouw reservatie moet jouw smartphone altijd verbinding kunnen maken met onze server.

Ben je met een bolide op stap, dan is het altijd beter dat je ook jouw data inschakelt op jouw smartphone. Eens onderweg is de dataverbinding niet meer noodzakelijk, zolang je geen wijzigingen wilt doorvoeren in jouw reservatie. Voor de checkout vragen we je ook een aantal parameters (is de wagen proper....) deze worden ook via jouw data doorgestuurd.

Schakel je jouw data toch uit ?
Zonder dataverbinding kunnen we je geen ondersteuning bieden. Bovendien loop je het risico dat je jouw checkout niet kan doorsturen waardoor jouw reservatie blijft doorlopen, met onnodige kosten als gevolg.