Wat zijn de startvoorwaarden?

Om gebruik te kunnen maken van Bolides heb je een smartphone nodig met Android (4.0 of hoger) of iOS besturingssysteem. Je leeftijd is minimum 23 jaar. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. En je hebt een kredietkaart met een minimum limiet van 2500 euro.

Je smartphone moet ook beschikken over data, schakel je om welke reden ook je data uit dan kunnen we je helaas geen support bieden. We gebruiken de data van je smartphone enkel voor de schade rapporten op te vragen en indien je je reservatie aanpast.