Wat als er geen Q8 tankstation in de buurt is?

Bolides heeft een samenwerkingscontract met Q8. We hebben gekozen voor Q8 als partner omdat wij van mening zijn dat deze een groot aanbod aan tankstations binnen Europa heeft. Hierdoor ben je beperkt in de keuze van tankstation aangezien je met je Q8-tankkaart uiteraard enkel kan tanken bij Q8. Wij raden je aan om de handige app van Q8 te installeren op je smartphone hierdoor kan je het dichtstbijzijnde Q8 tankstation meteen terugvinden.

Ga je toch elders tanken kunnen we helaas geen terugbetaling aanbieden. We zijn immers overtuigd dat je altijd dichtbij een Q8 punt kan terugvinden.