Wat als mijn smartphone gestolen is of niet meer werkt?

Je smartphone is je sleutel van de wagen...zonder sleutel, smartphone heb je geen toegang meer tot de Bolides. Wel hebben we een wachtwoord ingesteld in je account: niemand kan dus met een gestolen smartphone in je naam een Bolides reserveren. Ben je onderweg en verlies je dan je smartphone...dan kunnen we de app op een smartphone van je passagier installeren en log je in met de log-in gegevens van je account. Op deze manier kan je je reis wel verder zetten...sneller dan dat je je sleutel zou verliezen !